پاورپوینت مأموریت، آرمان و ارزش های سازمان (فصل سوم کتاب مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک در عمل)|34048751|onf
در حال حاظر شما فایل با عنوان پاورپوینت مأموریت، آرمان و ارزش های سازمان (فصل سوم کتاب مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک در عمل) را دنبال می کنید .دانلود پاورپوینت با موضوع مأموریت، آرمان و ارزش های سازمان (فصل سوم کتاب مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک در عمل تألیف سرمد سعیدی)، در قالب ppt و در 11 اسلاید، قابل ویرایش، شامل: مأموریت سازمان بیانیه مأموریت سازمان چیست؟ ویژگی های بیانیه مأموریت آرمان

دانلود پاورپوینت با موضوع مأموریت، آرمان و ارزش های سازمان (فصل سوم کتاب مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک در عمل تألیف سرمد سعیدی)،در قالب ppt و در 11 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:
مأموریت سازمان
بیانیه مأموریت سازمان چیست؟
ویژگی های بیانیه مأموریت
آرمان سازمان
ارزش های سازمانی
فرآیند تنظیم و تدوین مأموریت سازمان
ماهیت مأموریت سازمان
اجزای تشکیل دهنده مأموریت سازمان

توضیحات:
کتاب مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک در عمل تألیف دکتر سهیل سرمد سعیدی از جمله منابع مهم درس مدیریت استراتژیک برای رشته های مجموعه مدیریت در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد می باشد. این فایل شامل پاورپوینت فصل سوم این کتاب با موضوع مأموریت، آرمان و ارزش های سازمان می باشد که در حجم 11 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی مورد استفاده قرار گیرد
پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و در تهیه آن، کلیه اصول و علائم نگارشی و چیدمان جمله بندی رعایت شده و به راحتی و به دلخواه می توان قالب آن را تغییر داد.